Bruidscoupeuse aan het werk

Duurzame bruiloft

Er bestaat zoveel moois. Daarom help ik graag een bruidsjurk weer nieuw leven in te blazen.

Aandacht en plezier.

Ik heb jarenlang ervaring in het begeleiden en verwezenlijken van dit creatieve proces. Het is voor mij een eer een bijdrage te leveren aan jouw bruiloftsfeest.

Op maat maken vintage bruidsjurk

Wat is er allemaal mogelijk:

Maatwerk

Heb je zelf al een vintage bruidsjurk? Ik kan deze op vakkundige wijze voor je aanpassen. Het resultaat: een jurk die niet alleen op jouw lijf is geschreven, maar ook een unieke pasvorm heeft. Met respect voor het bijzondere karakter van de jurk.

Eigen ontwerp

Is de jurk nog niet helemaal naar je zin, dan kan je zelf gaan ontwerpen. Ik help je daar natuurlijk bij. Zo kunnen we jouw trouwjurk met de grootste zorgvuldigheid samenstellen. Wil je iets toevoegen, weglaten of wijzigen? Ook kan ik onderdelen combineren met nieuwe stof. verleden en heden smelten zo samen to een unieke jurk. Jouw bruidsjurk!

Beschadigde antieke kanten bruidsjurk

Antieke trouwjurk herstellen of reconstrueren

Heb jij ook zo’n pareltje uit vroeger tijden in je kast hangen, dan is het natuurlijk mooi om deze ook te kunnen dragen. Vaak zijn het delicate kledingstukken met veelal handgemaakte details, die wellicht gerestaureerd of beschermd moeten worden.  Vanuit mijn vakgebied ben ik bekend met ambachtelijke technieken. Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in het restaureren van kant.

herstel en reconstructie antieke bruidsjurk

HET BEGIN

De mouwen heb ik gebruikt voor een nieuwe achterkant. De strik werd basismateriaal voor de onderkant van het lijfje. 

Bruidsjurk te klein. Vermaken

HET RESULTAAT

 

bruidsjurk jaren 50 vermaakt

“Het is echt een hele mooie jurk geworden, ik was er heel blij mee op de dag zelf en nog steeds als ik de foto’s terugkijk. Héél erg bedankt!” Anna S.

vintage bruidsjurk met open rug