Al deze bruidsjurken zijn in mijn Vintage Bruidsatelier, in Amsterdam oud-west, door mij op maat gemaakt. Bovendien aangepast naar wens. 

Bruidsjurk met open rug

Lijfje bij schouders verlengd en open rug gemaakt in vintage bruidsjurk.

Bruid in vintage trouwjurk

This is love!

Bruid in prachtige vintage bruidsjurk met wapperende sleep. Kant gerestaureerd, decolleté voering voor en achter verlaagd.

bruidsmeisje jurk kind

Bijpassend vestje gemaakt voor dit schattige kleine bruidsmeisje. De dubbele parel knoopjes sluiting is gelijk aan de sluiting op de antieke kanten blouse van haar moeder, de bruid.

Bruidsjurk van mijn moeder

Oma maakte destijds de bruidsjurk voor haar moeder. Het leuke kant met werkje en het band van de jurk van haar moeder werd de basis voor een nieuw ontworpen en gemaakte bruidsjurk voor de dochter. Zo volgen de generaties elkaar op en zet de Liefde zich voort.

Bijzondere trouwfoto bruidspaar
Bruid in kanten trouwjurk op straat met bruid

Stralende winterbruid in wonderschone antieke kanten top met daaraan een zijde rok. Het rokgedeelte is speciaal voor haar ontworpen. Ceintuur van zijde met kant.

zwart wit bruidsfoto in Amsterdam
trouwjurk vermaken

Bruid met veertjes in haar haar.  Antieke kanten jurk met opening op de rug. Halslijn aangepast naar sierlijke boothals. Voeringlijn voor en achter verlaagd. De schoonheid van het antieke kant komt nu nog beter tot zijn recht.  Heel elegant!

Net getrouwd

Blij, net getrouwd stel in camperbusje. Bruidsjurk met speelse halslijn van roezels. De brede strook werd aangepast. Zo ontstond ook meteen en leuk fladderig mouwtje. Aan de achterzijde een mooie verlaagde rug. Wat een plaatje!

Rok en top als bruidskleding

De vintage rok kreeg een heel ander uiterlijk. Een gerimpelde en plofferige rok werd getransformeerd naar deze elegante bruidsrok.  De brede plooien maken de rok extra bijzonder. Wat een beeldschone combinatie met de antieke kanten blouse.

Bruidspaar op scooter

Bruidspaar op scooter. Haar mooie jurk uit de jaren 40 had nog wel wat aanpassingen en reparaties nodig. Maar was het meer dan waard.

Geen vintage, maar speciaal voor deze prachtige bruid een nieuw, op maat gemaakte bruidsjurk. Geheel in samenspraak. Wensen: kwaliteit, elegantie en speels. Een jurk met een knipoog.

zwangere bruid

Dubbel geluk: Trouwen én een kleintje op komst. Voor deze zwangere bruid werd haar jurk geheel op maat gemaakt.

Bruid in vintage trouwjurk met antieke buidel

Prachtige vintage trouwjurk met antiek buideltje helemaal met kraaltjes.

trouwjurken vermaken

Wonderschone antiek kanten bruidsjurk. Voering van het lijfje is zowel voor als achter aangepast zodat er een strapless binnenjurkje onstaat. Heel elegant!

Een te kleine trouwjurk uit de jaren 70 met heel veel lagen stippeltjes tule en stippeltjes band, was de basis voor deze zomerse trouwjurk. Met een bijpassend sluiertje. Hoofdzakelijk naar ontwerp van de bruid zelf. Wat een snoepie.

bruidspaar op trambaan Amsterdam

Zo relaxed midden op de Amsterdamse trambaan sta je alleen als je net getrouwd bent.

Elegante opening in rug gemaakt. Sluiting met knoopjes, die zich voorzet in de knoopjes sluiting van de ceintuur. Deze is met kant overtrokken. Lange, aansluitende zijde rok met korte sleep speciaal voor deze bruid ontworpen.

Bruidsjurk aan hangertje in de tuin

Het begin van de Grote Dag..

Zijden trouwjurk met lange mouw uit begin jaren 60, van geliefde tante. Getransformeerd naar wens. Veel opener. Gecombineerd met een geheel met kraaltjes geborduurde zijden sjaal. Oost & west, heden en verleden met elkaar gecombineerd tot een geheel unieke trouwjurk.

Jaren 50 bruidsjurkje met petticoat. Door de aangepaste open rug en het groene lint met strik alleen nog maar mooier.

Gelukkig getrouwd
bruidsjurk jaren 50 vermaakt

Een hele transformatie! Bekijk het proces op mijn pagina “vintage bruidsatelier”