Ik heb altijd een grote liefde gehad voor mooie stoffen, vormgeving, kleuren en ambachtelijke technieken. Zo kwam ik op de Meesteropleiding Coupeur te Amsterdam, waar ik afstudeerde met als specialisatie Dames Couture. Ik werk vanuit mijn hart, wil graag iets moois maken, iets dat mensen  doet stralen. Het intieme en persoonlijke dat in kleding tot uitdrukking komt fascineert mij. En bovenal de verbinding die het daardoor heeft met mensen die ons dierbaar zijn. Het gevoel van nabijheid van de ander dat het kan geven.

In mijn atelier werk ik graag met natuurlijke materialen. Vintage kleding en -stoffen zijn vaak het uitgangspunt. Niet alleen vanwege de duurzaamheid of de vaak mooiere kwaliteit, ook omdat ik hou van de verhalen die ze in zich dragen. Dat geeft het een extra lading.

34865EBC-1C57-4E4E-A965-AD5410D9DED1
Avondjurk doorpas

Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de mens die de kleding gaat dragen. Ik vind het heel boeiend iemands persoonlijkheid en wensen te vertalen naar een kledingstuk. Hieraan vorm te geven. Een soort boetseren met stof. Ik ben niet zozeer ontwerper, maar vertaler van beelden, wensen en gevoelens.

De kantelpunten van het leven spelen een rode draad in mijn werk. Het leven kent vele gezichten. Zowel trouw als rouw vinden een plek in mijn atelier. Voor sommige misschien een vreemde combinatie. Maar wat is er mooier dan De Liefde te vieren en te koesteren..

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

5851ABE7-CE44-45EC-A452-C3031B15E475